Wat voor ruimte zoek je?

Over ons

Welkom bij easymeeting.nl. Wedden dat wij jou kunnen inspireren voor je volgende bijeenkomst! Graag verrassen wij jou met bijzondere locaties en ideeën voor jouw volgende bijeenkomst of evenement.


Flexibele kantoren en spreekkamers

Flexibele huisvesting wordt steeds meer gekozen als  dé oplossing voor het huisvestingsbeleid bij bedrijven. Easymeeting.nl biedt naast vergaderaccommodaties en hotels ook een groot aantal spreekkamers, kantoren en coachruimtes die per uur te huur zijn met flexibele (annulerings-)voorwaarden.


Vergaderlocaties en vergaderzalen

Wil je een keer wat anders dan anders of heb je juist een hele trainingsserie om te boeken? De reserveringsmodule van Easymeeting.nl helpt je met inspiratie en door de zoekfunctie krijg je een overzicht aangeboden van locaties die bij je zoekvraag passen. Easymeeting.nl biedt meer dan 10.000 zaalruimtes in o.a. hotels, conferentiecentra, kasteellocaties, bedrijfsverzamelgebouwen en bijzondere locaties.

Met de reserveringsmodule easymeeting.nl reserveer je binnen 2 minuten een locatie, in de door jou gewenste opstelling met een bijpassend cateringarrangement en voorzieningen. Een wijziging of een annulering is zo gedaan. Met het online reserveringssysteem easymeeting.nl is het allemaal zo geregeld. Het systeem is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk in gebruik.


Besparen

Reserveren via easymeeting.nl bespaart niet alleen geld, maar ook ontzettend veel tijd. Niet meer urenlang uitzoeken welke factuur bij welke meeting hoort. Alleen even inloggen in easymeeting.nl en je hebt direct overzicht! Door ons slimme inkoopbeleid en onze assistentie bij onderhandelingen worden ook nog eens vergaderkosten bespaard. Wij zien hier alleen maar een win-win situatie! 


Persoonlijk contact

Hebben wij jou nu weten te inspireren om bij ons te reserveren? Wij doen er alles aan om van jouw bijeenkomst een succes te maken. Onze meeting professionals zorgen ervoor dat je ontzorgd wordt en dat jij je alleen nog maar bezig kan houden met de dingen die jij leuk vindt. Graag verrassen wij jou met praktische en/of bijzondere locaties en ideeën. Je kunt ons eenvoudig telefonisch of per mail bereiken.