Wat voor ruimte zoek je?

Werkwijze

Of je nu een vergaderruimte, trainingszaal of spreekkamer zoekt: je vindt en boekt via ons locatieoverzicht je ideale ruimte. Maak eenmalig uw account aan en je kunt voortaan online en per uur reserveren. Je krijgt direct inzicht in de kosten. Extra arrangementen zoals een koffie/thee, lunch of een beamer zijn eenvoudig bij te boeken. Voor speciale wensen kun je altijd contact met ons opnemen via info@devergaderstoel.nl.

Onze werkwijze in 3 stappen

Voordelig online reserveren

1 - Kies een locatie

Er is veel vraag naar flexibiliteit en functionaliteit. Om deze reden biedt easymeeting.nl naast het vergaderlocatie aanbod bij vergaderaccommodaties en hotels ook een groot aantal spreekkamers, kantoren en coachruimtes die per uur te huur zijn met flexibele (annulerings-)voorwaarden.

2 - Online reserveren

Wil je een keer wat anders dan anders of heb je juist een hele trainingsserie om te boeken? De eenvoudige boekingsmodule helpt je met inspiratie en door de zoekfunctie krijg je een overzicht aangeboden van locaties die bij je zoekvraag passen. easymeeting biedt meer dan 10.000 zaalruimtes in o.a. hotels, conferentiecentra, kasteellocaties, bedrijfsverzamelgebouwen en bijzondere locaties.

3 - Bevestigen

Ons team van professionals is dagelijks bezig met het reserveren van locaties en heeft daardoor veel kennis van de laatste ontwikkelingen en openingen van locaties. We verrassen je graag steeds weer met de fijnste locaties. Of het nou functioneel en praktisch moet zijn of juist bijzonder en inspirerend, we weten waar we moeten zijn voor een goed advies.

Staat jouw ideale locatie er nog niet bij?

Aarzel niet om te bellen met 033-2041820 of te mailen naar info@easymeeting.nl

Ontdek de voordelen van online reserveren

Ontvang gratis advies van onze specialisten
Overzichtelijke portal
Géén administratieve rompslomp
Een passende oplossing voor jouw budget
Altijd toegang tot je gegevens en historie
Duurzame locaties en voorzieningen


Wil je meer over ons weten? Neem dan contact met ons op